Diabetesta ja sydänsairautta sairastavien kokemuksia arjessa selviytymisestä - kehitysehdotuksia saumattomalle hyvinvointipolulle

Tervetuloa kuuntelemaan Pumppu-hankkeen opiskelijatöiden tuloksia ja osallistumaan keskusteluun uusien toimintakäytäntöjen kehittämiseksi.

Tilaisuudessa esitellään kolme Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden opinnäytetyötä, jotka käsittelevät diabeetikon elämänlaatua, voimaantumista ja elämäntapaohjausta.

Lisäksi esitellään opiskelijatyönä toteutettujen haastatteluiden tuloksia ja kehittämisideoita diabetesta ja sydänsairautta sairastavien arjen haasteisiin. Opiskelijat ovat haastatelleet sydänsairautta ja/tai  diabetesta sairastavia henkilöitä, joilla on lisäksi  kroonista kipua, tuki- ja liikuntaelin sairaus, muistihäiriö tai heikentyneet aistit. Lisäksi kartoitettiin metabolista oireyhtymää sairastavien henkilöiden kokemaa tuen tarvetta.  Tulosten pohjalta on keskusteltu mahdollisista kehittämiskohteista massidea.org -palvelua hyödyntäen ja tuotettu uusia ajatuksia vastauksiksi koettuihin haasteisiin yhteistyössä Turun yliopiston tietojärjestelmätieteen opiskelijoiden kanssa.

Tilaisuudessa pääsette osallistumaan aiheen käsittelyyn ja tuomaan uusia näkökulmia keskusteluun. Mielipiteenne on tärkeää Pumppu-hankkeen puitteissa tehtävälle kehittämistyölle.

Tutustu tarkempaan ohjelmaan:

kutsu Laurea 22052012.pdfkutsu Laurea 22052012.pdf

Pyydämme Teitä ystävällisesti ilmoittautumaan ti 15.5.2012 mennessä osoitteessa:

http://digiumenterprise.com/answer/?sid=845592&chk=KWVPSVNM

Tervetuloa!

 

TAPAHTUMA ALKAA: 22.5.2012 16:00 TAPAHTUMA PÄÄTTYY: TAPAHTUMAPAIKKA: Luentosali, Laurea Lohja, Nummentie 6. ILMOITTAUTUMINEN: 16.4.2012 0:00 Vie tapahtuma omaan kalenteriin